Grip op Recruitment

TikTok als strategisch kanaal. Optimaal zichtbaar zijn voor de juiste doelgroep.

May 09, 2023 YODA Recruitment - Marieke Dam Season 1 Episode 19
Grip op Recruitment
TikTok als strategisch kanaal. Optimaal zichtbaar zijn voor de juiste doelgroep.
Show Notes

🔊In deze aflevering bespreekt Marwan Guedamsi, mede-eigenaar van Aidem fullservice Agency, het belang van TikTok als een strategisch kanaal voor optimale zichtbaarheid en het aantrekken van de juiste doelgroep. 

Guedamsi legt uit dat het essentieel is om de gewenste resultaten te bepalen voordat je begint met TikTok. Het platform kan worden gebruikt om een specifieke merkperceptie te creëren, zoals het tonen van een leuke werkomgeving en het bevorderen van employer branding, of om nieuwe leads en potentiële kandidaten te genereren voor specifieke rollen.

Hij bespreekt ook het belang van het begrijpen van het algoritme van TikTok, dat aanbevolen content beloont op basis van engagement en activiteit, in plaats van het aantal volgers.

🥇Om succesvol te zijn, adviseert Guedamsi om een strategie te ontwikkelen die aansluit bij de organisatie en de doelgroep. 

Al met al benadrukt Guedamsi dat TikTok een krachtig kanaal kan zijn voor merken en organisaties om zich te positioneren, maar dat een strategische aanpak en een goed begrip van het platform essentieel zijn voor succes. 

👂Luister naar deze aflevering om meer te weten te komen over het potentieel van TikTok en hoe het kan worden gebruikt om optimale resultaten te behalen.